Forum Suzuki Swift Polska


Komputery, konsole, gry, akcesoria

Rozmowy na tematy na ogół nie związane z motoryzacją.

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: staryjaponiec » 17 sty 2016, 4:14

Ja ostatnio w wolnym czasie pogrywam w Shadow Warrior

phpBB [media]


Grę współtworzyli Polacy. Mocna rozpierducha. Przyjemnie kosi się kataną demony :-) No i komentarze bohatera są bezbłędne :mrgreen: Przy okazji czekam na drugą część, która ma wyjść w tym roku.

Zacząłem również Hitman: Rozgrzeszenie. Nigdy nie byłem wielkim fanem tej serii. Ale może to się zmieni.

Poza tym, chyba piąty raz zaczynam Sir, You Are Being Hunted, niesamowicie wkurzająca gra, tzn. wyłącznie przez chory poziom trudności. Dopiero niedawno odkryłem, że pomimo braku opcji zmiany poziomu trudności, można edytować ilość przeciwników w grze. Jednak widzę, że chyba trochę za bardzo zaszalałem, i trzeba zacząć znów od nowa, jeszcze bardziej luzując ustawienia. Generalnie, gra jest całkiem ciekawa, świat jest generowany za każdym razem gdy zaczynamy nową grę, chodzimy po archipelagu i szukamy artefaktów dzięki którym wrócimy do domu, przez całą grę jesteśmy celem polowania różnych robotów, którzy przypominają Brytyjską arystokrację ;-)

GRID 2 o dziwo wciągnął mnie bardziej, niż jedynka. Upalam Honde S2000 gdzie tylko mogę, świetnie się nią jeździ. A klasyfikacja NSX jako samochód do driftu - :lol: Ale ogólnie całkiem dobra zręcznościowa ściganka, nie spodziewałem się, że takie coś wciągnie mnie na więcej jak kilka godzin.

Chciałem sobie pograć w pierwszego Fallout, ale nie bardzo mi wychodzi, coś tam podziobałem, jednak ogólnie odpalam to coraz rzadziej. Obawiam się, że skończy się tak, jak w przypadku Baldurs Gate, czyli "odinstaluj" i zapomnij, po godzinie grania. Chyba trudno mi samemu sobie przyznać, że czas dla takich gier, minął już dla mnie bezpowrotnie.
staryjaponiec
 
Posty: 376
Rejestracja: 30 sty 2014, 17:27
Lokalizacja: Wałbrzych
Model: motór Romet K125 i rower

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 03 mar 2016, 11:24

Przepotężny argument, chyba przesiadam się na Win10. :D :D :D
http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/10/w ... akze-na-pc
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: staryjaponiec » 16 mar 2016, 19:31

Ostatnio tak długo katowałem Dying Light, że po wyłączeniu tej gry, nadal słyszałem wyjących zombie :lol: Ale gierka jest rewelacyjna. Niczym się nie wybija, jeśli chodzi o oryginalność, ale sama grywalność jak dla mnie stoi na bardzo wysokim poziomie. Polacy potrafią robić genialne gry. Jeszcze mi się został dodatek The Following, ale muszę odpocząć, bo na liczniku już 100 godzin :lol:
staryjaponiec
 
Posty: 376
Rejestracja: 30 sty 2014, 17:27
Lokalizacja: Wałbrzych
Model: motór Romet K125 i rower

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 10 maja 2016, 8:01

Dzisiaj premiera Uncharted 4. Akurat w wypłatę... :E Serce mówi leć do sklepu, rozum jednak trochę się zastanawia czy jest sens płacić 250zł za 10h singla (w Multi nie gram, nie mam nawet PS+ już po trzymiesięcznym darmowym okresie). A sprzedawać po ograniu też nie mam zwyczaju. I czy nie lepiej za podobną kasę kupić sobie Dirt Rallly + Rise of The Tomb Raider na PC... Ciężkie jest życie gracza, który przesypia premiery już od dłuższego czasu :lol:
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 22 lis 2016, 17:40

niewiem czy ktoś zajrzy ale napisze :) może ktoś doradzi mi jeszcze, bo mam ciężki problem kupiłem płytę główną Intela DG33TL która niestety niewszystkie karty graficzne czyta. Wszystko na 99% przez złącze PCI-E w wersji 1.0a(złącze jest ok bo sprawdzałem starą kartę graf.) . Płyta jest z około 2007/2008 roku więc domyslam się że karta dobrze żeby była też z tych okolic? Mam kolejną kartę na oku ale niewiem czy będzie ok http://allegro.pl/dell-amd-radeon-hd467 ... 73212.html, rok prod.'09, pcie 2.0 . Umiecie coś poradzić jak szukać i kupić, męczy mnie już latanie po sieci i szukanie specyfikacji z data produkcji od każdej karty....
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: none7 » 22 lis 2016, 18:22

niestety, teraz liczą się laptoki :(
Obrazek,
dzielę się manualami do swiftów, pisz PW a wyślę mailem
Awatar użytkownika
none7
 
Posty: 2181
Rejestracja: 01 lut 2014, 11:14
Lokalizacja: Gdańsk/Gostynin
Model: Suzuki Swift 1.6 i 1.0

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 22 lis 2016, 19:46

To raczej nie chodzi o kompatybilność pci-e, tylko chipsetu na płycie.
Bo co generacja pci-e (1-2-3-4...500 :) ) to większa przepustowość. Masz płytę desktopową, pewnie wydłubana z jakiegoś płaskiego biurowego cudaka, który cały czas pracował bez grafiki, bo i po co mu.
Ja mam do internetu cudaka Fujitsu Esprimo E5925, mojemu koledze nie działał na tym cudzie radeon hd6450, a mi śmiga, loteria. Jedyne sensowne podejście to zmienić płytę.
(W sumie to mógłbym go sprzedać, bo mam cały stos lapków do zabawy.)
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: maximustvgame » 22 lis 2016, 21:01

zajczykowski to mobo na socket 775 ? Bo jak coś to mam 2 procki jeden C2D E4200 a drugi pentium e5800 2x3,20Ghz :D
Obrazek

SWIFT MK4 1.3 8V 98"
SWIFT MK5 1.0 6V 01" (RIP)
SWIFT MK6 1.3 16V 07"
maximustvgame
 
Posty: 788
Rejestracja: 05 kwie 2014, 13:32
Lokalizacja: Garwolin
Model: Swift 1.3 8v mk4 & Swift 1.3 16v mk6

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 22 lis 2016, 22:01

Nie no daj żyć, pytanie o grafikę a ten o prockach, spal je zanim złożą jaja, na 775 wsadzasz xeona duużo tańszego 4 rdzeniowego niż c2d, które są już passe ;)
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 22 lis 2016, 22:43

likaon pisze:To raczej nie chodzi o kompatybilność pci-e, tylko chipsetu na płycie.
Bo co generacja pci-e (1-2-3-4...500 :) ) to większa przepustowość. Masz płytę desktopową, pewnie wydłubana z jakiegoś płaskiego biurowego cudaka, który cały czas pracował bez grafiki, bo i po co mu.
Ja mam do internetu cudaka Fujitsu Esprimo E5925, mojemu koledze nie działał na tym cudzie radeon hd6450, a mi śmiga, loteria. Jedyne sensowne podejście to zmienić płytę.
(W sumie to mógłbym go sprzedać, bo mam cały stos lapków do zabawy.)

HA! właśnie z tą kartą miałem problem :) mam wsadzone e8400 i mi wystarcza. Nie płyty niebede zmieniał bo dopiero co zrobiłem remont dziadka(płyta,ram,procesor, 8lat nieruszałem). Czyli zostaje kupić wciemno i próbować dalej, ehhhh ta technologia :zmartwiony:
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: maximustvgame » 22 lis 2016, 22:48

Leżą myślałem że masz jakiegoś 1,83 ghz to ci to oddam bo mam platformę na AMD :D
Obrazek

SWIFT MK4 1.3 8V 98"
SWIFT MK5 1.0 6V 01" (RIP)
SWIFT MK6 1.3 16V 07"
maximustvgame
 
Posty: 788
Rejestracja: 05 kwie 2014, 13:32
Lokalizacja: Garwolin
Model: Swift 1.3 8v mk4 & Swift 1.3 16v mk6

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 23 lis 2016, 0:45

Ech, tak czytam o tym S775 i mi się gimnazjalne czasy przypomniały, kiedy wszystkie hajsy na kompa wydawałem a na forum PCFormat przesiadywałem całymi dniami trzaskając 30postów dziennie. Podkręcanie (pamiętam zajebistą sztukę E6750, stabilne 3.8ghz :D), cudowanie, testy, kombinacje, żonglowanie kartami graficznymi nieraz co pół roku... Teraz mi trochę tego brakuje szczerze mówiąc i nawet się nie orientuję co się dzieje w branży. No ale wtedy człowiek miał czas na takie rzeczy, a teraz już nie za bardzo.

Kurde, 8lat temu screen dodany. Ale to zapieprza...
http://www.fotosik.pl/zdjecie/fe148377b75c9c3e
A tutaj patent na kiepsko chłodzoną sekcję zasilania w HD4850 :D
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/61b23f9eb4c40b3e
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 23 lis 2016, 12:28

Tylko że ten patent to raczej kiepsko chodził :P

Co do grafiki to niestety, ale zakup w ciemno, ale jest rozwiązanie, kupić nową, wsadzić, nie działa lub działa, odsyłasz bo masz na to 10 czy tam 14 dni, kupujesz używkę ;)
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 23 lis 2016, 12:49

Odpisali ze powinna pojsc. Bo napisalem czy niebedzie problemu z oddaniem. Zobaczymy :D
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 23 lis 2016, 13:19

likaon pisze:Tylko że ten patent to raczej kiepsko chodził :P

Czy ja wiem czy kiepsko? Z drugiej strony były radiatory założone, ale wentylatora już bym tam nie wcisnął. Leżał mi właśnie gdzieś taki, mówię co mi szkodzi spróbować najzwyczajniej w świecie położyć go na karcie. Jak ręką odjął, sekcja zasilania wcześniej się przegrzewała, trochę pograłem i witałem czarny ekran, a z tym wentylatorem mi się nie zdarzyło.
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 23 lis 2016, 16:05

Kiepski jest sposób montażu tego wentylatorka, powinien być odsunięty nieco na jakichś odstępnikach, bo nie ma przewiewu :) Sam zamysł jak najbardziej prawidłowy, ale jeżeli mówisz że działało to znaczy było ok.

Zajczykowski, wsadzaj grafę o ogień :D
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: none7 » 23 lis 2016, 16:15

podobnie miałem kiedyś na moim radeonie 9550 zrobione. drań się grzał i ekran czarny wyskakiwał. :)
Obrazek,
dzielę się manualami do swiftów, pisz PW a wyślę mailem
Awatar użytkownika
none7
 
Posty: 2181
Rejestracja: 01 lut 2014, 11:14
Lokalizacja: Gdańsk/Gostynin
Model: Suzuki Swift 1.6 i 1.0

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: staryjaponiec » 26 lis 2016, 23:21

zajczykowski pisze:niewiem czy ktoś zajrzy ale napisze :) może ktoś doradzi mi jeszcze, bo mam ciężki problem kupiłem płytę główną Intela DG33TL która niestety niewszystkie karty graficzne czyta. Wszystko na 99% przez złącze PCI-E w wersji 1.0a(złącze jest ok bo sprawdzałem starą kartę graf.) . Płyta jest z około 2007/2008 roku więc domyslam się że karta dobrze żeby była też z tych okolic? Mam kolejną kartę na oku ale niewiem czy będzie ok http://allegro.pl/dell-amd-radeon-hd467 ... 73212.html, rok prod.'09, pcie 2.0 . Umiecie coś poradzić jak szukać i kupić, męczy mnie już latanie po sieci i szukanie specyfikacji z data produkcji od każdej karty....

Nie wiem czy to 100% wiarygodne źródła, ale jakby co obadaj:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_A ... sing_units
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N ... sing_units
Bus interface.

A co do wyżej wspomnianego sposobu chłodzenia, ja również miałem podobnie na Radeonie HD 4650 ;) tzn. u mnie oryginalne chłodzenie padło, więc wziąłem wentylator 80mm z obudowy i zamocowałem go na karcie za pomocą... sznurówki :ubaw: :ubaw: Działał całkiem nieźle! tzn. chłodził dobrze, ale po kilku miesiącach zaczął niestety rzęzić.

Z okazji promocji czarnego piątku nabyłem kilka fajnych gier, mam nadzieję, że będę w stanie wyjść z pokoju i zobaczyć słońce w ciągu najbliższych miesięcy hehe. Obecnie zabrałem się za Risen 2 (ponieważ kiedyś skończyłem jedynkę, a trójka czeka od kilku miesięcy) oraz Dead Space 3 (grałem w poprzednie).
staryjaponiec
 
Posty: 376
Rejestracja: 30 sty 2014, 17:27
Lokalizacja: Wałbrzych
Model: motór Romet K125 i rower

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 28 lis 2016, 8:49

Ten Risen 1 mi po nocach się śni, nigdy go skończyć nie mogłem :(
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: staryjaponiec » 29 lis 2016, 16:29

Z jakiego powodu? Jeśli poziom trudności, to ja również miałem spore problemy :P Ale to głównie z początku, pod koniec postać już sobie radziła. Dwójka również zaczyna się hardkorowo, a ja nauczony doświadczeniem, zaczynam od najłatwiejszego poziomu trudności, po co się wkurzać :P Ale to jest nic w porównaniu do naszej rodzimej produkcji - Two Worlds (pierwsza część), tam na najłatwiejszym poziomie nie potrafiłem wyjść poza pierwszą lokację (mam na myśli budynek :lol: ), taki łomot dostawałem, co generalnie było bardzo podejrzane, może coś tam źle robiłem, kiedyś chyba wrócę do tej gry.

Pierwsze cztery godziny w Dead Space 3 za mną. I już bug, którego EA nie poprawiło - dźwięk drzwi otwieranych tą... kinetyczną... mocą. Gdy są zamknięte, cały czas coś bzyczy, burczy, strasznie wkurza, a po otwarciu niestety same się zamykają jeśli się odejdzie. EA wydało komunikat, że nie potrafią odtworzyć tego błędu, więc nic nie poradzą, a tym czasem cała masa ludzi wylewała swoje żale w necie, przez kilka lat, problem dotyczył wyłącznie wersji PC. No trudno. Póki co, męczyło mnie to przez około godzinę, w późniejszych rozdziałach na szczęście jest niewiele takich drzwi, choć ja jestem dopiero w szóstym, a wszystkich jest dziewiętnaście, nie wiem co będzie dalej.
staryjaponiec
 
Posty: 376
Rejestracja: 30 sty 2014, 17:27
Lokalizacja: Wałbrzych
Model: motór Romet K125 i rower

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 29 lis 2016, 20:32

Poziom trudności jest jaki jest, natomiast ilość questów i brak czasu na granie przesądzały :)
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 02 gru 2016, 16:54

ok, ten radeon 4670 poszedł i jest cacy. Ale mam drugi problem o którym zapomniałem. Win 10 niewidzi mi DVD, coś na necie piszą o rejestrach ale u mnie żadnego wpisu do usunięcia niema. Dodam że mam DVD podpięte na slot ATA IDE dwa dyski pod SATA, w menedżerze urządzeń wogóle niemam czegoś takiego jak dyski CD/DVD. Próbowałem też opcję opisaną tu http://forum.komputerswiat.pl/topic/194 ... cji-cddvd/ owszem przebiegło pomyślnie i na tym koniec, po restarcie niema. Macie jakieś pomysł?
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 03 gru 2016, 20:25

A w biosie to widzi te dvd ?
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 04 gru 2016, 9:44

Hmmmm chyba tez nie
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 05 gru 2016, 20:11

No to nijak nie zobaczysz go w systemie, najpierw biossss :)
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 19 sty 2017, 0:35

Skończyłem Life is Strange. Przygodówka traktująca o nastolatce imieniem Max, która odkrywa w sobie moc cofania czasu. Z głupoty kupiłem za 20zł w promocji na Humblebundle - wcześniej jakoś nie interesował mnie za bardzo ten tytuł. Zacząłem w niedzielę wieczór i gdyby nie obowiązki dnia codziennego skończyłbym zapewne w poniedziałek rano - dlatego cieszę się, że jakoś mi było z nią nie po drodze wcześniej i nie musiałem po dwa miesiące czekać na kolejne epizody :P. Trudno mi znaleźć jakiekolwiek minusy. Może fakt, że wybory mogłyby mieć większy wpływ na rozrywkę, bo czego byśmy nie wybrali to sprowadza się to do zaledwie dwóch zakończeń. No i jedno z nich trochę kuleje, co nie zmienia faktu że dawno nie grałem w tak świetną i klimatyczną grę i teraz ciężko będę miał się wciągnąć w cokolwiek innego :P. Jedno z największych zaskoczeń jak dla mnie bo nie spodziewałem się, że aż tak trafi w mój gust.
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: zajczykowski » 10 lip 2017, 20:55

Ludki mam problem z kompem. Rozchodzi się o to, że jak leci muza (foobar2000) i przeglądam stronki, odpalam program cookolwiek absorbującego RAM i procesor to dźwięk się przycina. Wnerwia mnie to niemiłosiernie :( Win10, karta Soundblaster Audigy(niepamiętam modelu bo w tym win10 ciężko cokolwiek znaleźć) sterowniki są ok. Mieliście podobny problem? Ehhh był xp niebyło takiej reźby....
" Nie sprzedam, bede robił" :D
Awatar użytkownika
zajczykowski
 
Posty: 416
Rejestracja: 28 wrz 2014, 15:03
Lokalizacja: Szczecin
Model: Ignis Sport 1.5

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Jasny » 17 sie 2017, 22:40

Przegląrkę zmień. Ja mam niemiłosiernie mocnego kompa a jak leci YT i włącze jakiegoś gniota pokroju fejsa to też sie potrafi ściąć. Mimo, że zasobów pod dostatkiem.
Awatar użytkownika
Jasny
 
Posty: 67
Rejestracja: 08 kwie 2017, 17:51
Lokalizacja: Gdańsk
Model: sf 310 swift G10A

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: likaon » 17 sie 2017, 23:39

a foobar więcej ramu żre niż popularne vlc ? Mi bardzo przypadł do gustu i plików dużo ogarnia.
1.0 Fart cannon GTs - trasporter do biedronki i z powrotem

Obrazek
likaon
 
Posty: 1302
Rejestracja: 20 mar 2014, 11:05
Lokalizacja: Marky
Model: 1.0 GTs

Re: Komputery, konsole, gry, akcesoria

Postautor: Krzemol » 17 sie 2017, 23:54

Ja od zawsze klasycznie Winamp :D
Alfa Romeo 166 3.2 V6 '04r & Mitsubishi Colt CJ0 1.3 '00r
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzemol
Moderator
 
Posty: 2234
Rejestracja: 30 sty 2014, 15:56
Lokalizacja: Ruda Śląska
Model: 166 3.2 V6 '04r & Colt 1.3 '00r

PoprzedniaNastępna

kuchnie bytom

Wróć do Wszystko

cron